Eerste indruk
8,9
Service
9,3
Prijs / kwaliteit
8,9

Badkamer laten verbouwen Amerongen

Wilt u uw badkamer laten verbouwen? Naast een aangename relaxruimte kan een badkamer renovatie ook de waarde van uw huis verhogen. Het is mogelijk om slechts een gedeelte van de badkamer te verbouwen, hierdoor blijven de kosten beperkt. Een nieuwe wastafel of andere vloertegels kunnen al een heel verschil maken. Voordat u uw badkamer wilt laten verbouwen, is het verstandig om u goed te informeren over de mogelijkheden. Finish-it te Amerongen helpt u graag met vakkundig advies.

Badkamer renoveren kosten

Een badkamer renoveren brengt kosten met zich mee. Hoe hoog deze kosten zijn, is 
geheel afhankelijk van de invulling van de badkamer renovatie. Door materialen te hergebruiken kunt u kosten besparen. Dit is niet mogelijk voor alle materialen. De 
vakman van Finish-it informeert u graag welke materialen geschikt zijn voor hergebruik. 
Daarnaast kan hij u adviseren in het verbeteren van de indeling badkamer, planning 
verbouwing en overige aandachtspunten.

Informatie kosten badkamer renoveren

Wilt u een duidelijk overzicht van de kosten voor badkamer renoveren? Finish-it komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Tijdens dit bezoek zullen we ook uw badkamer bekijken. Eventuele mogelijkheden voor hergebruik materialen kunnen w zodoende opnemen in het prijsvoorstel.
Finish-it is een allround klusbedrijf uit Amerongen. Onze vakmannen werken bij particulieren en bedrijven in de omgeving van Amersfoort, Amerongen, Tiel, Wageningen en Zeist. U kunt bij Finish-it rekenen op professionele kwaliteit en een hoogwaardige afwerking tegen een betaalbare prijs.

Hebt u vragen? U kunt met ons contact opnemen via T. 0343 551869 of ons 
contactformulier

WebTwister