Eerste indruk
8,9
Service
9,3
Prijs / kwaliteit
8,9

Toilet verbouwen Amerongen

Wilt u uw toilet verbouwen of renoveren? Dit kunt u op verschillende manieren aanpakken. Laat u alleen de toiletpot en, of het fonteintje vervangen? Of dient ook het waterreservoir vervangen te worden? Indien u de gehele toiletruimte een nieuwe uitstraling wilt geven, is het mogelijk wenselijk om ook de wand- en vloertegels te vernieuwen? Voor zo’n kleine ruimte, zijn er toch aardig wat mogelijkheden.

Toilet verbouwen advies

Naast de keuze van materialen, dient er ook nagedacht te worden over het sloopwerk, loodgieterswerk, elektrawerk en tegelwerk. Deze werkzaamheden vragen, voor een mooie afwerking, vakmanschap. Vaak lijkt het verbouwen van zo’n kleine ruimte simpel, toch blijkt in de praktijk dat strak tegelwerk en de keuze van hoogwaardige materiaal een duidelijk verschil maken.

Vakkundig advies nodig bij uw toilet verbouwen? Finish-it adviseert u graag. Naast een professioneel advies, kunt u er ook vanuit gaan dat wij het gehele traject voor u kunnen verzorgen. Zo hebt u hier geen omkijken naar en kunt u weer snel gebruik maken van uw toilet.

Toilet verbouwen kosten

Bij een toilet verbouwen komen verschillende kosten kijken. U kunt hierbij denken aan de kosten voor aanschaf materialen, installatiewerk, sloopwerk en tegelwerk. De hoogte van deze kosten zijn afhankelijk van uw wensen met betrekking tot de renovatie van uw toilet. Wilt u alleen uw toiletpot met waterreservoir vervangen? Of ook al het tegelwerk? Finish-it ondersteunt u graag bij het maken van uw keuzes. U kunt rekenen op professioneel advies en vakkundige uitvoering. We informeren u graag over toilet verbouwen. De kosten voor deze renovatie worden aan u via een specifiek prijsvoorstel inzichtelijk gemaakt.

Hebt u vragen? Of wenst u een afspraak te maken? U kunt met ons contact opnemen via T. 0343 551869 of ons contactformulier

WebTwister